Advokatfirma Brækhus Dege med carte blanche hos tingrettsdommer Sæveraas?

20.05.09: Fortsettelse av telefonsamtale med advokat Espen Seeberg:

– Grunnen til at han ringte deg er at du ikke har hatt noen advokat tidligere. Han vil nok snakke med meg etterhvert, forklarer Seeberg.

– Det er en ung herremann dette. En fullmektig, forklarer jeg.

– Jaha.

– Det er ikke lenger advokat Sonia Seyersted som representerer skadevolder N.N, forklarer jeg.

– En fersking altså? De anser nok denne saken som nokså plankekjøring. Hadde de tatt den mer alvorlig hadde de ikke gitt den til en fullmektig. Det skyldes nok at de antar du aldri når frem med erstatningskravet ditt, forklarer Seeberg.

Eller kunne det heller skyldes at ‘noen hadde snakket sammen’ og lagt strategien før saken kom opp?

Ingen som har vært på fest hos saksøkte skadevolders venn, forretningspartner og ‘ansvarlig advokat’ Øystein Sverre med frue, har unngått å møte gjester med tunge forgreininger til fruens slektning i LO.

Det er heller ikke til å stikke under stol at tingrettsdommer Njaal Sæveraas via sin svigermors familie har tunge forbindelser til Arbeiderpartiet og LO.

Advokat Espen Seeberg var tidligere ‘en statens mann’ – idet han representerte staten ved Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) i domstolene, før han ble privatpraktiserende advokat i advokatfirmaet Pedersen, Reiers & co ANS i Moss. For alt jeg vet kan Seeberg ha representert staten i flere saker mot ME-syke som krevde erstatning – etter å ha fått livene sine ødelagte på grunn av vaksine mot hjernehinnebetennelse på -80 tallet….Flere hundre ME-syke står i kø for erstatning fra staten.

Advokat Sonia Seyersted i advokatfirmaet Brækhus Dege var da ingen lettvekter innen forretningsjus? Hun representerte skadevolder i første runde i forliksrådet, da advokat Edmund Asbøll fremdeles representerte meg.

Hvis advokatfirmaet Brækhus Dege anså saken som ‘plankekjøring’ hadde de neppe engasjert forretningsadvokat Seyersted i en sak mot en liten dame som meg, smittet av kjønnssykdommen herpes 2 og syk av ME….

– Men jeg kommer til å stå på! Jeg vet jo at det er N.N. som smittet meg. Det vet jo N.N. også. Det aller viktigste nå er å få gjennomført den biomedisinske laboratorieundersøkelsen. Hvis det mot formodning viser seg at det likevel ikke er herpessmitten som har utløst ME, da faller saken bort, bekrefter jeg.

– Hm…. Nettopp, konkluderer Seeberg.

Visste Seeberg også at skadevolder N.N. allerede hadde testet positivt på herpes 1 og 2?

Dommer Sæveraas sa blant annet at han hadde foreslått stans i seks måneder med mulighet til å gjenoppta saken i løpet av to år, og hvis den medisinske undersøkelsen viser at det likevel ikke er herpessmitten som har utløst ME, så da faller saken bort. Slik forklarte han det, forteller jeg.

– Hm, svarer Seeberg.

Samme dag sender advokat Seeberg sitt første brev i saken til Oslo tingrett (se forrige bloggpost)  med opplysninger om at han representerer meg, og vedlegger søknad om fri sakførsel.  

Advokat Edmund Asbøll og Jon Wessel-Aas om foreldelse, og sorenskriver Geir Engebretsen i Oslo tingrett om dommeroppgaven:
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/17/advokat-edmund-asboll-jon-wessel-aas-og-sorenskriver-geir-engebretsen-om-foreldelse-m-m/

I sin kryptiske timeliste for 20.mai 2009 fører advokat Seeberg «korrespondanse – avgiftspliktig» – Oslo Tingrett – 1 time kr. 870.-. Se utdrag fra advokat Seebergs timeliste under her: (ikke et pip om at Seeberg har snakket med tingrettsdommer Sæveraas….eller andre.)

IMG_20150104_0006 

Fortsettelse følger.

Lydfil

Reklamer

15 thoughts on “Advokatfirma Brækhus Dege med carte blanche hos tingrettsdommer Sæveraas?

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s