Saksøkte har hatt seksuell kontakt med flere andre kvinner….

Etter flere purringer, både til tingrettsdommer Njaal Sæveraas under Planmøtet 14.05.09, telefonpurring til Oslo tingrett 18.05.09, og etterlysning i saksøktes advokatfullmektig Marcus Lindstrøms fra Advfa Brækhus Deges telefonhenvendelse 20.05.09,  mottok jeg – endelig – over halvannen måned forsinket – skadevolderens prosesskriv av 15.april 2009 – 

Tilsvaret er stemplet mottatt i Oslo tingrett 18.april 2009. Se under her.  

IMG_20150114_0001

«Det bestrides at saksøkte har påført saksøker Herpes. Saksøkte har aldri selv hatt symptomer på Herpes. Saksøkte har også hatt seksuell kontakt med flere andre kvinner som så vidt vites heller aldri har pådratt seg Herpes
påstår ansvarlig advokat Øystein A. Sverre

Det er i det hele tatt mye i denne saken, inkludert skadevolder NNs livsførsel, jf NNs erkjennelse i prosesskriv av 15.04.09 å ha vært sammen med mange andre kvinner, som ikke er egnet til å styrke NNs troverdighet, og som så vidt heller ikke er blitt behandlet i rettsapparatet. Dessuten finnes det ikke alternative smittekandidater, til tross for at ingen kan si at det er gjort forsøk fra NNs side å mistenkeliggjøre meg. Det viktigste er dog at samtlige impliserte leger har satt primærutbruddet i sammenheng med samleiet i april 1988. NN har heller ikke bestridt at samleiet fant sted.  I en overrumpelsesvoldtekt på min sofa en søndags ettermiddag, derfor kunne jeg ikke oppdage de ‘røde prikkene’, herpessårene som skadevolder NN i ettertid hevdet å ha hatt på penis da han tok seg til rette.

Advokat Øystein A. Sverre, nær venn og forretningspartner av saksøkte skadevolder NNvar en av flere advokatkompiser som forærte skadevolder NN en skål full av nye, ubrukte kondomer, da de i 1989 deltok i skadevolderens utdrikningslag. Da hadde NN allerede betrodd dem at han giftet seg fordi han hadde påført meg livsvarig legemsbeskadigelse/ herpessmitte:

IMG_20150110_0001

Enkelte har lurt på hva skattejurist Øystein A. Sverre har å gjøre som ‘ansvarlig advokat’ i en sak vedrørende smitte genitalherpes…. Årsaken skyldes at saksøkt skadevolder N.N. – venn, og forretningspartner av advokat Øystein A. Sverre – ønsket å holde saken innen ‘husets fire vegger’… I tillegg til at skadevolder, som langvarig venn av advokat Øystein A. Sverre visste at advokatfirmaet Brækhus Dege var villige til å tøye regler for advokater, noe advokatfirmaet Brækhus Dege ble idømt bot for i annen sak i 2015, se underst. 

 

 Ut fra etisk regelverk for advokater, betenkelig at advokat Øystein A. Sverre, min tidligere forsmådde beiler og omgangsvenn, påtok seg å representere min eksmann, skadevolder NN. Slik opptrådte advokat Øystein A. Sverre tilnærmelsesvis som bøddel, og hevnet både seg selv og sin klient, skadevolder NN.

Bekreftelsen på at skadevolder N.N. ‘har hatt både herpes 1 og herpes 2″ ble sendt skadevolder 6.mai 2009 fra dr. Ginette Mæhlumshagen, se under her:

IMG_20150320_0001

«KJÆRE NN. Dette er ikke gode nyheter for deg. Du har hatt både herpes 1 og herpes 2. Det vil allikevel være vanskelig for «kvinnen» å bevise at smitten kommer fra deg. Og selv om det skulle være det, er det ikke noe straffbart fordi man kan smitte uten å være klar over at man har viruset. Hun har en dårlig sak. Hvis du ønsker å snakke om det kan du bare komme innom. Vennlig hilsen Lege Ginette Mæhlumshagen»

 

Det fremstår som en gåte at bekreftelsen fra dr. Ginette Mæhlumshagen ble lagt frem for retten som bevis i skadevolder NNs favør. Uvanlig at leger går inn i juridiske betraktninger. Kan legeattesten være manipulert? Eller diktert? Har dr. Ginette Mæhlumshagen brukt klipp og lim?

Bekreftelsen leses snarere som et eksplisitt utslag av uanstendighet satt i system. Bekreftelsen skulle vært sendt Legeforeningen med spørsmål om brevet er i tråd med etiske retningslinjer for leger. Hvilket det neppe er. Mæhlumshagens vennskapelig tone overfor den økonomisk sterkeste parten, og tilsvarende totale mangel på respekt for et menneske som har fått en alvorlig sykdom, demonstrerer etter mitt skjønne sviktende dømmekraft, samt et fraværende forhold til habilitet og regler om å ikke bistå pasienter med å skaffe seg økonomiske fordeler på bekosning av andre. Mæhlumshagen går i det hele tatt langt i forhold til å gi råd om hvordan hennes pasient NN kan slippe juridisk unna med et forhold hun åpenbart er klar over er straffbart.

«Herpes kan begynne med rødlige prikker i huden, og som etter noen dager kan bli til blemmer. Sprekker disse, kan det oppstå et lite væskende sår.» ifølge Spes. gynekologi Peer Høvik, se under her:

IMG_20150110_0002

Kanskje ikke så pussig likevel at skadevolders prosesskriv av 15.april 2009 ble halvannen måned forsinket….før jeg, saksøker, mottok det…..?

Ansvarlig advokat Øystein A. Sverre i Brækhus Dege bruker gjentatte ganger utskrifter om herpes genitalis fra Pasienthåndboka og Lommelegen i sine prosesskriv, som ‘bevis’ overfor tingrettsdommer Njaal Sæveraas.

Utrolig at tingrettsdommer Sæveraas aksepterer slik lettvint ‘dokumentasjon’…. 

 IMG_20150118_0005IMG_20150118_0004

Pussig nok er ovennevnte ikke lengre å finne hverken hos Pasienthåndboka eller Lommelegen ….  Skyldes det at tidligere info som ‘ansvarlig advokat’ Øystein A. Sverre gjentatt benyttet er useriøst?

For det er vel ikke slik at advokater eller saksøkte NN, med gode kontakter innad i legestanden, kan forhåndsbestille ‘medisinsk dokumentasjon’? Som offentliggjøres til passende tidspunkt i Pasienthåndboka eller hos Lommelegen, for så å benyttes i pasientskadesaker  – i stedet for medisinske sakkyndige?

 

Dagens funn hos Lommelegen og Pasienthåndboka, se under her: Skjermbilde 2015-01-18 kl. 08.31.55Skjermbilde 2015-01-18 kl. 08.35.01 http://nhi.no/graviditetsoraklet/symptomsjekker/herpes-i-underlivet-37528.html

Vannvittig at domstolene akspeterer denne type useriøs ‘dokumentasjon’ – ikke vitenskapelig bevist –  hentet fra såkalte leger på Internett…


Julen 1989 feiret jeg bla sammen med Øystein A. Sverre….i utlandet hos skadevolder NN.

Skadevolders nære venn, forretningspartner og nå ‘ansvarlig advokat’ har slik også vært min omgangsvenn i flere år. Ingen annen advokat kjenner meg slik som Øystein A. Sverre…..Hvorvidt Øystein Sverres tidligere ‘vennskap’ og som tidligere forsmådd beiler til meg, saksøker, strider mot god advokatskikk, er ikke opp til meg å avgjøre….

 

 

Skjermbilde 2016-04-29 kl. 09.17.13
Advokatfirmaet Brækhus Dege dømt for brudd på advokatetiske regler.
https://www.dn.no/nyheter/finans/2015/07/10/2145/Jus/advokater-m-punge-ut

 

Skjermbilde 2016-05-28 kl. 16.17.50

På grunn av omdømmetapet ble firmanavnet endret til Brækhus advokatfirma i januar 2017, ny adresse i ny kommune, men med de samme uetiske advokatene.

 

Fagfolk må tåle kritikk, jf advokat John Christian Elden
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/02/fagfolk-ma-tale-kritikk/

Her advokat Edmund Asbølls første brev til skadevolder NN:
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/01/06/advokat-edmund-asbolls-brev-til-skadevolder/

Har Deres klient testet seg? spør advokat Asbøll:
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/01/07/har-deres-klient-testet-seg-spor-advokat-asboll/

Øystein Sverre sjekker opp ‘dama’ til kompisen sin – og saksøkers nære slektning: https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/03/13/advokat-oystein-a-sverre-lyver/

Stevning ved tingrettsdommer Helge Monstad. https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/23/stevning-ved-tingrettsdommer-helge-monstad/

Herpesvira ikke til å spøke med!
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/26/herpesvira-ikke-til-a-spoke-med/

Saksøker har hatt kontakt med flere andre kvinner, innrømmer advokatfirmaet Brækhus Dege.
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/01/10/saksokte-har-hatt-seksuell-kontakt-med-flere-andre-kvinner/

Jeg – en golddigger?
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/06/23/jeg-en-golddigger-2/

Stevning ved tingrettsdommer Helge Monstad. (lydopptak)
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/23/stevning-ved-tingrettsdommer-helge-monstad/

Tingrettsdommer Helge Monstad utelater detaljer. (lydopptak)
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/27/tingrettsdommer-helge-monstad-utelater-detaljer/

Var det voldtekt, spør tingrettsdommer Helge Monstad. (lydopptak)
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2014/12/25/var-det-voldtekt/

Advokat Espen Seeberg førsøker utsette berammet hovedforhandling. https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/02/20/advokat-espen-seeberg-forsoker-utsette-berammet-hovedforhandling/

 

 

Fortsettelse følger.

Reklamer

23 thoughts on “Saksøkte har hatt seksuell kontakt med flere andre kvinner….

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s