Hemmelig lydopptak av advokat Espen Seeberg

Rett etter at det overraskende og plutselige Planmøtet 14.05.09 med tingrettsdommer Njaal Sæveraas og advokatfirmaet Brækhus Dege ble avbrutt, ringte jeg advokat Espen Seeberg.  Sist jeg snakket med Seeberg for en måned siden, skulle Seeberg søke om fri rettshjelp for meg, i den hensikt å bistå meg i Planmøtet….

Skjermbilde 2016-07-23 kl. 07.54.27.png

Her hemmelig lydopptak av samtalen 14.05.09 med advokat Seeberg, den gang var Seeberg ansatt i advokatfirmaet Pedersen, Reier & co i Moss:

 

Her hemmelig lydopptak en måned tidligere,  16.04.09 med advokat Espen
Seeberg….vedr Planmøtet.

 

Pussig at advokat Espen Seeberg lot det gå en hel måned uten at Seeberg kontaktet meg for å etterlyse tilsvaret fra advokatfirma Brækhus Dege, der svarfristen var 27.04.09 – eller etterlyse dato for Planmøtet?

 

Det er tillatt å gjøre hemmelige lydopptak, så lenge man selv deltar i samtalen. Avlytting av samtaler med bruk av lydopptak, er straffbart.

Alle skulle gjøre lydopptak av samtaler med jurister, det være seg advokater eller dommere. Man behøver ikke be om tillatelse eller opplyse om lydopptak. Mine hemmelige lydopptak skyldes at notater vanskeliggjøres på grunn av kronisk sykdom. For å bli ‘proff’ på hemmelige lydopptak kan man øve seg på kassadamen i nærbutikken eller andre.

Disse tilbyr lydopptakere:
Gode lydopptakere fås kjøpt hos blant annet Clas Ohlsson og andre rekvisitaleverandører. Kan oppbevares i brystlommen eller i eget tøy-etui og tilknyttes ekstrautstyr som løs mikrofon.I tillegg har både mobiltelefon, leserbrett og pc lydopptaker.

 

Har i lang tid etterlyst forbrukerinfo om advokater, noe alla legelisten.no, der anonyme pasienter gir ros/ris til fastleger. Advokater er blant de yrkesgrupper som håver inn mest i honorarer. I den grad advokater kontrolleres og etterprøves med hensyn til kvalitet og pris, gjøres det av advokatenes egne kolleger, via Advokatforeningens disiplinærinstanser. Da kan man tenke seg hvordan det går…. 

 

ME-spesialist dr. Brubakk vitner i ankesak mot NAV. https://livserinehelgesen.wordpress.com/2015/09/05/me-spesialist-dr-brubakk-vitner-i-forstating-lagmannsrett/

 

Landsmoder Gros svigersønn inhabil? https://livserinehelgesen.wordpress.com/2016/06/13/landmoder-gros-svigersonn-inhabil/

 

Del 4 -Hemmelig lydopptak av tingrettsdommer Njaal Sæveraas og advokatfirmaet Brækhus Dege
https://livserinehelgesen.wordpress.com/2016/07/21/del-4-hemmelig-lydopptak-med-tingrettsdommer-njaal-saeveraas-og-advokatfirmaet-braekhus-dege/

 

Følg med! Neste hemmelige lydopptak med tingrettsdommer Njaal Sæveraas – igjen.

 

Reklamer

5 thoughts on “Hemmelig lydopptak av advokat Espen Seeberg

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s